Evenement

Nationale Landbouwvakbeurs Assen

Bron foto: CreativeNature_nl, iStock (iStock)
Samenvatting
 • Wanneer
 • Locatie
  TT Circuit, De Haar 9, 9405 TE Assen
 • Organisator
  CNO-Expo B.V.
  AST Expo B.V.
 • Prijs
  Gratis op vertoon van een relatiekaart. Anders online €12,50, aan de kassa €15,00
Nationale Landbouw Vakbeurs Assen: één brede vakbeurs waarbij alle sectoren binnen de Nederlandse landbouw aan bod komen. Naast de mechanisatie,- en melkvee-techniek en toelevering voor de hele dierhouderij zijn er ook aanbieders voor vollegrondsteelt, bollenteelt, biologische bedrijven, grondverzet en verbreding van de exploitatie voor boeren bedrijven.

Drie dagen lang is de Nationale Landbouw Vakbeurs Assen hét trefpunt voor ondernemende agrariërs uit geheel Nederland. Agrarisch Nederland heeft behoefte aan een platform waar sector breed alle machines, systemen en diensten behandeld worden. Waar boeren en hun toeleveranciers samen komen, waar boeren een visie ontwikkelen wat weer helpt om de juiste beslissingen te nemen om hun bedrijf perspectief te bieden. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Doel is dat heel Agrarisch Nederland zich presenteert op de Nationale Landbouw Vakbeurs. Door de subtitel “All Holland Agricultural Show” willen het totale aanbod benadrukken en dat ook internationaal uitdragen. Met de All Holland Agricultural Show willen wij de internationale showroom van agrarisch Nederland zijn.

De Landbouwvakbeurs Assen is dé plek om een totaalbeeld te krijgen van de agrarische sector. Omdat elke verandering, elke wijziging van werken, produceren, inkopen of verkopen, op uw bedrijf, begint met kennis. Weet wat er te koop is, weet de voor- en nadelen, en beoordeel uw kansen. Update en verruim uw kennis!  Met kennis ontwikkeld u een toekomstvisie voor uw bedrijf. En bepaal zelf  uw eigen perspectief.